fredag den 25. november 2011

Kaffe-kanel brownie med flødeostecreme

Til dejen skal bruges
115g smør
200g lyst muskovadosukker
3 spsk. lidt kraftig kaffe
2 æg
150g mel
½ tsk bagepulver
1 spsk. kanel

Flødeostecreme
200g flødeost
1 æg
50g sukker

Sådan gør du
Smelt smør og muskovadosukker med kaffe i en gryde over svag varme og lad det afkøle i ca. 10 min.

Rør æggene i blandingen. Tilsæt mel, kanel og bagepulver.
Hæld i en form (springform) og lad stå imens flødeostecremen laves.

Rør flødeost blød med en elpisker. Tilsæt æg og sukker og pisk kortvarigt til cremen er samlet.
Fordel flødeosten over kagen.

Bag ved 180 grader i ca. 25 min.
Server evt. med friske hindbær

Ingen kommentarer:

Send en kommentar