onsdag den 9. maj 2012

Bananmuffins

Disse krydrede bananmuffins kan også bages som en hel kage. De har en rigtig dejlig smag.

Ingredienser
250g sukker
150g flydende magarine
2 store æg
275g hvedemel
1 tsk natron
½ tsk bagepulver
1 tsk kanel
¼ tsk stødt muskat
2 tsk vanillesukker
2 modne bananer
2 spsk kærnemælk

Fremgangsmåde
Pisk sukker og flydende margarine lyst og fyldigt.
Pisk æggene i et ad gangen.
Bland mel, natron, bagepulver, kanel, muskat og vanillesukker i en skål og rør halvdelen i æggemassen.
Mos bananerne (der skal være 2½ dl) og bland med kærnemælk og rør det i dejen.
Tilsæt resten af de tørre ingredienser samt de hakkede valnødder.
Fordel dejen i muffinsforme.
Bag dem i ovnen ved 180 grader (alm. ovnvarme) i ca. 20 min. på næstnederste rille.

Pynt evt. med denne friske frosting
250 g flormelis
80 g blødt smør 
saften af 2 limefrugter ca. 25 ml.
Pisk det bløde smør med flormelissen med en elpisker, bland limesaften i blandingen lidt af gangen – til den rette konsistens opnås.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar